tisdag 13 januari 2009

Berlinx2


4 kommentarer:

tretusen sa...

upp med mer berlin bilder:)

Anonym sa...

VA?!? Är det vilka du tycker är stilbildande i gbg? har du sett scenen? senast jag kollade så var det ingen av dom som körde tillräckligt för att kallas stilbildande. Den enda av dem som inte är en "föredetting" är zero, han är den enda som kör tillräckligt för att förtjäna en plats på den listan..
no offence, blev bara irriterad.. sorry..

Picofthedaycrew sa...

Det var en egen subjektiv bedömning. Svårt göra en sådan lista på något annat sätt?Tycker defenitivt att de andra platsar på listan. Ex spit med sin stil som alltid liger i fronten när det gäller stilutveckling. Även om spit inte målar mkt i göteborg upplever jag det som om det är en målare som skapar trender med sin stil. Vilket återspeglas på scenen i göteborg och sverige i stort.

Anonym sa...

vad jag menade var mer att det inte är så många som tar efter dom, dvs att de är stilbildande.
de kör sin stil, visst, men för att vara stilbildande så behöver det finnas efterföljare, tex i somras/våras när halva stan körde dhos fyrkantiga d:n förstår du hur jag menar.
att vara stilbildande handlar om att starta en stil som sedan andra tar efter eller liknar, vilket jag inte tycker att någon av dessa förutom zero gör. namsayin?